The Hip Bitch

nukkutukka

40v lonkkadysplaasikko (periasetabulaarinen osteotomia + femoraalihermovaurio 05/14 TYKS), bioäiti ja adoptioäiti, dosentti (kasvatustiede), koiranomistaja, semivegaani, tyrnäväläisen kannan maatiaiskanojen emäntä, keltaisten australianlintujen kesyttäjä, lintuhoitolan apuri. Ja suomenhevostamman onnellinen omistaja.

Disclaimer: Kaikki näkökulmat ja asioiden muotoilut ovat omiani eivätkä välttämättä edusta läheisteni – ihmisten tai muiden eläinten – kokemusmaailmaa edes viitteellisesti.

Advertisements

2 comments

  1. Mitenkäs on lonkka parantunut? Vaikka ilmeisesti aika vastikään sinut olikin leikattu. Itsellä tehtiin periasetabulaarinen osteotomia 2012 ja olin juuri täyttänyt 18 vuotta. Ilmeisesti yhtenä ensimmäisistä suomessa sillä Matti oli silloin vielä hollantilaisen(?) opeissa. Joskin silloin ei minulla ollut Simo vielä ortopedinä vaan Haatajan Juha joka teki vitheellisen diagnoosin, mutta onneksi pyysi Matilta konsultaatiota. Nyt näyttäisi tämän päivän perusteella siltä, että toinen lonkka on myös hyvä kandidaatti samalle operaatiolle jeee… 😀 vertaistuki mielessä kyselen 🙂 ei mitenkään yleinen tila ole vielä.

    Liked by 1 person

    1. No hitaastihan se paranee. Eikä siitä kovin hyvää katetta käännettynäkään tullut kun lähtökohta oli tosi huono. Lihakset ei ole vielä toenneet eikä reisihermo (polvesta nivuseen tunnoton koko reisi). Mutta pikku hiljaa paremmin. Hei, sä et taida olla meidän fb-lonkkadysplasiaryhmässä. Se on suljettu vertaiskeskusteluryhmä. Eti “Lonkalta” ja pyydä päästä mukaan niin nappaan sut sinne jutteleen enemmän!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s